häj häj häj!

Hejsan, nu ligger jag i våran röda skinnsoffa och myser tillsammans med min älskade dumburk :) Har fått i mig två stycken öl hittils, och mer lär det bli för jag har 10 kvar som alldelse säkert kommer vara slut imorgon :) Jag ska ut lite ikväll som ni förstår :) Egentligen har jag ingen lust men det blev så nu, får se hur kvällen slutar..
Hade varit mycket trevligare i soffan tillsammans med en film och Trevligt sällskap, I know that you know what the fuck I'm talking about! ;) ses här i soffan snart ;) (A)

ska städa upp lite på rummet nu, sen ska jag duscha lite och göra mig klar för förfesten :)

en bättre bild!

en bättre bild på SLRen, mer rättvis för att visa hur snygg den är ;P




sen lite kludd från mig, inte alls nån jävla konstnär men jag tyckte den blev bra för att vara gjord med bara en bläckpenna och en mindre bra "konstnär" :P och whina inte på händerna, de är fula som stryk! är ju skiiiit svårt!:S


weekend!

äntligen har det blivit helg och jag är ledig imorgon lördag! ska bli så skönt! :) Men fan.. jag är medbjuden ut.. orkar fan inte egentligen men de tjatar så väldigt så jag lär väl pallra mig ut en liten sväng iaf :) Kika hur det ser ut :)
mat idag.. sugen på kebab.. (no shit?) :D jag orkar inte laga till mig nå mat nu :/ Orkar fan inte med det.. varit vaken sen tio i fem i morse så jag är lite trött nu faktiskt.. kanske förtjänar att slippa laga mat då? :P

Mer PORR!! :D

Här kommer det lite mer porr till folket!

Alltså.. ni förstår inte hur STOOOR den där vingen är förns ni ser den IRL!

Till alla fjortisar som sätter på fet vinge på bilen. Känner er smeeeeeeeeeeeekta! :D



Den här bilen gör 0-100 ganska snabbt tippar jag på ;P










KTM har tydligen gjort en bil, 0-100 3,9sek :D Men alltså, Norges bilpriser är ju i en liga för sig alltså.. Samma bil i Sverige går nog på en halv mille cirkus. Men här i Norge ska de ha 890 000:- för den NOK alltså ^^ gångra det med ~1.25-1.30 så får ni svenska priset ^^ GALET!
... Men ball är den! :D











Någon driftbil som nån norsk brud kör :)



En lamborghini i tävlingsutförande :)




En Porsche GT3RS gimme!!! :D








Och här har vi dyrgripen på mässan. Fanskapet kostar 5,5 MILJONER NORSKA att köpa! (För er som blir sugna, köp i Sverige för faaan! halva priset + att det är svenska pengar!)

Det är en Mercedes SLR McLaren för er som inte vet :P
















Sen, det här är heeelt sick, här är min flickvän! (önsketänkande men vem fan vill inte ha en sånhär puddig hemma mellan lakanen?!!!!)




God damn säger jag bara! får inte nog av den där tattuerade kroppen alltså! Ge mig namn och nummer tack :D:D:D

God natt på er nu! jag ska upp klockan 5 imorgon så det är nog dags att knoppa nu :)


puss och kram!

Bilporr!! :D

Här kommer lite bilporr jag tog idag ;)

Gamla Urquattron!




En nice fälg jag hitta :)


Den där vill jag ha på min BMW :P 22" :D



Okej då... någon av de där kan få sitta på min beemer med (A)


























Håll till godo! kommer en ny uppdatering senare ikväll! då blir det på fler bilar ;)

Insikt

Nu, just precis nu känner jag mig inte som "fixar-robb" eller "roooooooooobb!!".. nu känner jag mig bara som en påse potatis, ruttna som skall slängas.

Vet inte varför det blev såhär riktigt. Känns bara som att allt, på 5 sekunder raserade min värld. Och vad gjorde det?
Först va allt super, sen kom jag till insikt över någonting. Och nu känns ingenting bra, ingenting..
Känns som att mina vänner glider ifrån mig, kärleken kom till en hållplats.. som jag inte gillar, livet gick från 200 km/h i min BMW till 20km/h i en bluddrade Ford Fiesta 1.1L..

Återigen ställs man inför massa grubblande.. fan.. jag har ju redan grubblat i ett år.. varför igen?!


Hello folkens!

Tjenare! Jag ska säga, jag har varit super sugen på att uppdatera min blogg, men jag har inte kunnat gjort det! Vårat internet hemma i huset har inte alls funkat bra på senaste.. Men idag har det blivit fason på skiten! :) Iofs sitter jag inte ens hemma nu, men sak samma. Det funkar hemma iaf! :D

Det har varit två riktigt sega dagar på jobbet måste jag säga. 2 timmar har kännst som en evighet, och då va det bara 10,5 timmar kvar! yeeey ;P

Imorgon och på tisdag har jag två korta dagar så då ska jag iaf träna lite :) Ska bli skönt att komma tillbaka till gymmet :) Jag har varit där två gånger nu sen i slutet av januari faktiskt! :P Jag är sååå duktig! :D

Idag har jag varit på gymmet, kollat på film med Henka och käkat i mig en kebab (A) hihi :D Ska köra honom till flygplatsen snart så han får vara lite med frun sin :)

Nu ska jag ta och slita mig från bloggskrivandet en liten stund! ska lägga upp några nya bilder på bmwn senare tänkte jag :)

CiAo!!!

BMW och Orsa

Idag har det varit en riktigt bra dag faktiskt. Bilen starta, jag åkte inte av vägen och jag kom i GOD tid till jobbet (fick stå och vänta på att området ens skulle öppna) och jag gjorde några intressanta upptäckter!

Jag satt och tittade på mina krokar på byxorna.. så tyckte jag... "vafan, står det inte Orsa där? eller ser jag bara i syne?" Men det står tammefan ORSA på dem!! :D hur coolt är inte det?! :D här är en bild jag tog med telefonen :)





Sen upptäckt nummer två kom ut ur en stor snygg lastbil på riggdäcket. Och tror ni verkligen att jag skulle kunna hålla mig undan en sprojlans ny BMW M3?!?!? HALLÅ?! :D Jag gick fram och fråga om det var nå lull-lull med bilen.. Och det va det ju såklart! De har kompressormatat den nya 8an från BMW :D åååh, meeee like! :D Hjälpte dem ner med bilen, palla plankor osv så inte den skulle skrapa sönder kjolarna :) Här är bilen förresten! (Det kommer nog ett nytt kort inom kort när den står på mässan) ;D



 Nej, nu blir det duschen! jag har nyss varit på gymmet efter 18 dagars uppehåll :P

Cya! :D

Uppdatering på "uppe i ottan" Det läsbara inlägget ^^

Idag stod klockan ställd på 05:00, känndes tungt som fan när jag ställde klockan på den tiden igår när jag la mig kring 23.. men det va då rakt inga problem att stå upp idag! :) Jag kollade på klockan 04:56 för jag vaknade till då, och insåg att jag snart skulle upp så jag låg bara kvar vaken i sängen och drog mig lite :) Sen gick jag upp på första signal av väckarklockan :) Det tyckte jag va bra gjort av mig! :)

Jag vet inte alls vad som har hänt med typsnittet den här gången, jag kan inte ändra storleken på texten jag skriver iaf :S Galet! Men låt gå för den här gången :P Då kanske ni ser vad jag skriver iaf! :D Nu ska jag gå och väcka Erib så han kommer hem till Sverige :) Vi hörs senare snyggingar!


Uppe i ottan

Idag stod klockan ställd på 05:00, känndes tungt som fan när jag ställde klockan på den tiden igår när jag la mig kring 23.. men det va då rakt inga problem att stå upp idag! :) Jag kollade på klockan 04:56 för jag vaknade till då, och insåg att jag snart skulle upp så jag låg bara kvar vaken i sängen och drog mig lite :) Sen gick jag upp på första signal av väckarklockan :) Det tyckte jag va bra gjort av mig! :)

Jag vet inte alls vad som har hänt med typsnittet den här gången, jag kan inte ändra storleken på texten jag skriver iaf :S Galet! Men låt gå för den här gången :P Då kanske ni ser vad jag skriver iaf! :D Nu ska jag gå och väcka Erib så han kommer hem till Sverige :) Vi hörs senare snyggingar!


MIN ÄLSKLING!!! :D

Min fina älskling :D

HELLO!!!!!

Tja!!!! :D

Nu va det VERKLIGEN ett tag sen jag skrev här! fan, förlåt mina trogna läsare! Jag ska försöka komma igång med skrivningen lite igen :) För nu mår jag HUR BRA SOM HELST! Jag älskar mitt liv just nu! Jag gjorde preics det jag ville, jag köpte mig en FET BIL! det blev en BMW 330xi -01 :D med helskinn, inbyggd trådlös telefon, backsensor, elstolar med minne, glastaklucka, M-sportfälgar, fina 17tums lättmetallfälgar på vinterdäcken med mera med mera! :D Just ja, X:et står för fyrhjulsdrift ;) så jag lovar er, det går SNABBT ute på hala vägar ;)

Jag har varit hemma i Sverige nu senaste veckan, men nu sitter jag i Trysil och dricker öl hos en kompis! Vi ska nog ut ikväll en sväng ;) sen imorgon bär det tillbaka hem till Jessheim för jag ska jobba på torsdagen :)
   I Sverige har jag druckit öl, träffat underbara kompisar och vänner som jag uppskattar ofantligt mycket (snackat/lyssnat  på svenska!), druckit öl, köpt bil, gps, mer öl, öl... :D jaja, jag har haft det underbart! :D

Nu ska jag på toaletten! hörs imorgon tror jag! LÄS BLOGGEN FÖR FAN!

Alkohol, Bilar/skoter, föräldrar och vänner!

Rubriker summerar bra vad som skall ske under min hemresa till Sverige och tillbaka resa genom Trysil tycker jag..

Jag åker hem nu på tisdag, så imorgon jobbar jag min "sista" dag på typ 1½ vecka :) Jobbar mellan 8-17, så sen blir det hem och packa samt fixa det sista som ska fixas innan jag drar till sverige tidigt på morgonen. Jag åker nog från Jessheim någon gång mellan 6-7, får se om jag får skjuts eller om jag får ta tåget ner till Oslo. Det blir nog bra vilket som skulle jag tro :)

När jag är hemma så ser planen ut som följande:

Onsdag:
Åka till Mora, Falun, Borlänge och eventuellt Örebro under dagen för att kolla på bilar, prata med min bankman och fixa iordning allting som skall fixas inför bilköp.. Sen är det bara ut och testköra bäst fan man orkar alltså! Jävlar vilken lista jag har på bilar jag ska ringa på.. Sen blir det ju inte färre heller, när man är på bilfirman får man ju se dem live, och det förändrar en hel jävla del av intrycket alltså.. Så det kan bli nå helt oväntat köp säkert :) Vi får se! Följ med här och läs! :)

(Det är ju inget som är 100% mer än bilkollandet och banken, det blir nog bra i slutändan ska ni se!)
Torsdag:
Om inte jag klarat hitta en bil så är det fortsättning samt eventuell affär idag.

Fredag:
Fest någonstans, kanske Borlänge, kanske hemma i Orsa, jag vet faktiskt inte. Men jag tror att det blir skoter under dagen iaf! Det ser jag fram emot som satan :)

Lördag:
Fest i Borlänge tillsammans med Finnen, F och några fler, fan va kul det ska bli! :) Längtar som fan! :D

Söndag:
Bakisdag! Pappa kanske kommer till Falun, vet inte får se.

Måndag:
Falun med pappa eventuellt. Alternativt trysil på kvällen.

Tisdag:
Trysil som det ser ut..

Onsdag:
Trysil som det ser ut..

Torsdag:
Jobbet börjar igen..

Ja, det där är väl det jag kommit fram till iaf :) Får se vad fan jag hinner med alltså! sjukt mycket som skall hinnas med och MÅNGA mil som kommer att köras.. Men det blir nog roligt om jag hittar en bil jag trivs med :)


Nu får ni ha det så bra, jag ska snart lägga mig tror jag, eller om jag ska börja packa lite kanske.. :) Får se :)

Ciao!

Snart!

Hej igen folkens! Det va återigen ett tag sedan jag skrev här i bloggen, men det är mycket annat som måste fixas med också. Oftast är det mest bara sömn iofs :) Eftersom jag jobbar så långa dagar så blir det inte mycket tid till att sitta här. Men då och då kommer det ett nytt inlägg, så det är bara att kika in för att se om det hänt något! :)

Nu är det bara morgondagen och måndag kvar, sen har jag lönen inne på mitt konto! Och då bär det hem vill jag lova! Blir faktiskt samma dag som jag får lönen, åker tidigt på morgonen :) Om nu det inte skulle börja strula såklart.. Men som det ser ut nu ska det vara grejt! :)

Men tyvärr så blir det inge Trysil för mig förns på hemvägen.. För det går typ inge bussar hem! :S Förstår inte varför det inte går iaf en buss om dagen hem där.. Men men, får åka dit veckan efter istället :) Så jag kommer att vara där iaf! :) Ska komma ihåg min kamera, och leta reda på mitt batteri hemma i Orsa nu! Så jag äntligen kanske kan lägga upp lite bilder här :)

Idag har det varit en sjuuuk dag! Shit i heeelvete va snö det har kommit!!! Det har kommit nästan en halvmeter bara idag! Det va sjuuukt jobbigt att skotta all den snön.. Men som TUR va va det bara torr-snö och inte någon jobbig blötsnö! Tur i oturen som man säger :)

Nej, nu ska jag sova tidigt ikväll, jag är ensam hemma så jag har fått lite lugn här hemma :) God natt på er!

RSS 2.0