utgången

ja, då sitter man vid datorn igen efter en utgång som återigen inte va någonting att ha.. jag säger bara såhär! ADAM HERE I COME! för fy faaan va jag saknar att gå ut med mina vänner! Jag känner fan inte en själ här... det är typ.. ja, som skolan, man är väggnötaren här ^^ Ska bli skönt att gå ut med Adam först, för att sedan gå ut med Finnen i Borlänge och träffa massa folk man känner :)

Jaja, nu vet ni att det sög igår och att mitt liv i allmänhet suger röv, kul va?

mitt liv som förvirrad!

jag tror inte folk förstår hur förvirrad jag är i mitt huvud. Det är mycket jag aldrig berättar, men jag har ju en blogg att skriva i nu.. Så jag tänkte faktiskt ta och utnyttja den, att skriva av mig på riktigt!

Jo, såhär är det. Jag försöker leva som fan efter andras ideal, hur de skulle ha gjort eller redan har gjort. Och jag får så dåligt samvete när jag inte gör the same as everyone else! fattar inte varför! jag borde ju vara stolt att jag kan gå min egen väg osv? eller?

Typ som i mitt tidigare liv, har folk sagt att någon har betett/beter sig dåligt osv och att jag ska må dåligt över det, ja, då mår jag dåligt över det. Fast jag egentligen kanske inte brydde mig särskillt mycket alls egentligen. Men det hela blev värre, just för att det inte var Jag i situationen.. Jag tror att mitt liv hade/kommer att se ut ganska annorlunda om jag får göra som jag själv vill. Om jag nu vågar stå upp för mig själv dvs.

En sak som verkligen fick mig att fundera just idag va faktiskt vad jag är här för. I Norge alltså. Jag har typ sagt att jag ska vara ute 6 månader eller så länge pengarna räcker utomlands.. fast jag egentligen inte ens vet om jag vill vara ute längre än 2 veckor som absolut max.. Men det är ju någonting andra har gjort och drömmer om. Men det är fan inte min dröm, min dröm är nog bara här och nu. Det jag vill göra för stunden mår jag bra av!

Jag gjorde ett val som jag känner va så jävla rätt för mig själv, kanske inte ekonomiskt men för mig själv va det bara sååå jääääävla rätt! Det va mitt inköp av den ganska hårt åtgångna BMW E30 325 Turbo bilen jag köpte. Den blev för dyr för mig. Men vilken jävla underbar bil. Den va Allt JAG ville ha. Den va verkligen det. Jag kunde ligga och drömma om nätterna hur jag åkte i bilen, längta tills jag skulle åka någon stans, kanske dra lite tidigare bara för att få köra lite... Spelade ingen roll vad det va, jag älskade verkligen den bilen och den känslan jag hade då jag satt i den. Så vill jag känna igen, längtan efter någonting (eller någon tillsammans med någonting ^^) jaja, you get the point!

Känner att jag inte kanske  har skrivit någonting speciellt vettigt, men det va skönt för mig att få skriva av mig. Hur små enkla saker (som en skruttig bil som jag hade önskat mig så länge) kan göra mitt liv så jävla glatt. För det är ju trotts allt jag som ska ha roligt på den här vändan på jorden! Så.. ärligt... jag tror inte att det blir en billig sktuttbil som jag inte vill sitta i.. Jag tror nog att det blir en fin bil som jag bara vill ut och sätta mig i för att se milen tuffa på... eller hastighetsmätaren.. *host* :D


Alla ni som läser får ha det så bra, jag säger over and out för ikväll :)

Mötet!

Nu har jag ganska nyss kommit hem från mötet i Oslo :) Det gick bra tycker jag! Det finns jobb som konsult :) Det innebär typ att åka runt och hålla i visningar/kurser med salonger :) Skulle ju vara ganska roligt att åka runt hela tiden till massa olika salonger och bara göra toppen på isberget :) Bara leka, aldrig behöva göra vanligt salongsjobb :P Men jag är iställd på att jobba som säljare.. Men det kanske kommer en öppning till det, jag får nog svar efter helgen hur de vill ha det med mig :) Om de ens vill ha mig ^^

Håll tummarna för mig!

Snart är det kaffe på Jessheim Storsenter tillsammans med Henka och Sara :)

Ha en bra dag! Ciiiao :)

Möte

Nu har jag varit flitig för ovanlighetens skull! Jag har skaffat mig ett möte med största chefen inom Tendenz i Norge :P Tur att man känner chefen för Sveriges Tendenz :P För er som inte vet vad Tendenz sysslar med så är det typ en återförsäljare av en massa frisör produkter KMS, Joico, HH-Simonsen bla :) Så imorgon klockan 10 ska jag på möte med honom, för att se om jag kan få börja jobba som säljare :) Men det kanske blir nå annat också, vem vet :) Får se imorgon hur det går :)

Idag har jag tränat och klippt en kompis, det är typ det jag har gjort och kommer att ha gjort resten av dagen :P Jag är ju ledig! jag ska jobba så lite jag kan :)


Hej igen!

Hej! ledsen för att jag inte har uppdaterat här på länge, det har varit fullt upp och sen har jag inte haft orken att skriva faktiskt...

Jag har som ni förstår, jobbat och slitit, men det går bra, jag klagar inte :) I fredags skrev jag nytt kontrakt med G4S, det känns skit bra! Chefen är grym! Han är från Finland, uppvuxen i Sverige men nu bosatt i Norge :P Ja, ni förstår kanske att det låter lite roligt när han snackar :P Men han är KUNG! Jag började jobba där 5te Januari, och skrev kontrakt nu i fredags 23dje Januari. Så allt efter det skulle jag fått 7kr extra i timmen, nice tyckte jag! Men han va så snäll att han skrev från och med dagen jag började där! Alltså får jag alla mina timmar jag jobbat där med 7kr extra i timmen! :D Nice nice nice! jag klagar INTE :D

Förresten, jag har ju skrivit att jag ska jobba under AC/DC konserten här i Norge, det kommer jag INTE att göra! Jag ska berätta varför. Jag kom dit, skit glad att jag ska få vara med på AC/DC osv, hade värsta inställningen trotts snöstormen.
Första intrycket va bra, av folket där, alla hälsade och va trevliga. Sen kom driftchefen dit, då kände jag att jag inte ville vara kvar längre. Såååå jääävla svinig chef får man fan leta länge efter alltså! Fy helvete vad hans grad hade stigit honom åt huvudet! Dagen va 10 timmar lång, vi skulle få tid att äta sa dem. Tror ni vi fick det? Nej, inte vi som stod utomhus och kroppsvisiterade folk! Men de jävla svinen till vaktledare/teamleaders de fick! Jag tror jag va typ den enda som inte fick äta mat faktiskt. Utetjänst och sen när jag va klar va maten slut. Då kommer min teamleader och säger att jag får gå och köpa. Jag säger "Yeah, right!" liksom, de andra har fått gratis och jag har stått ute och jobbat. Men jag ska få betala för maten de skulle bjuda på? TROR INTE DET! Fick äta efter 13 timmar, då jag va hemma igen. Jävla svin säger jag!

Sen för att ta utetjänsten. Snöstorm från höger sida. Hela ansiktet fruset, örat proppat med vatten (snön som smält) och snö utanpå det. Örvärk JA. Hade jag inte mössa? JO! Men den fick jag inte använda!!! För det va min privata! MEN GE MIG DÅ EN MÖSSJÄVEL JAG FÅR ANVÄNDA ERA JÄVLA PANTADE IDIOTER! När jag till slut vägrade stå där ute utan mössa mer, då kommer min teamleader när jag kommit in (som förövrigt va den näst största skiten jag träffat!) i värmen (med mössan på för att värma mig) då kommer det lilla aset och sliter av mig den! Då tappar jag fanimej fattningen. Och säger åt honom att han fan kan gå ut själv och ställa sig i timmar utomhus i snöstormen som va! då går han ut, 10-20 sek, sen kommer han in igen. Kastar mössan till mig och börjar snacka med mig. Då säger jag, förkortat. Att han kan dra åt helvete, jag kommer aldrig komma tillbaka. kort och gått. Diskutionen va ju i 3-5 min, men mest upprepningar på hur kasst det va..

Jaja, nog om det där. Jag tror jag ska ta tag i saken och anmäla skiten.. får se vad jag orkar med..

Nu har jag iaf tre dagar ledigt, och det ska bli så jääävla skönt! Jag har redan börjat på min första dag, känns underbart :) Varit och tränat och legat i soffan. Det är det jag har gjort :P Ingenting mer :)

Förresten, jag kommer ju hem nu i februari, först ska jag upp till Adam och hälsa på honom i trysil och avnjuta en och annan kall öl! Fy fan va roligt det ska bli! :D :D:D:D *happy!!* sen hem, köpa mig en bil, åka till Falun, träffa massa folk och bara ha det roligt :) Ska ju såklart vara hemma i Orsa lite också, åka skoter! :D

Nej, nu får det vara nog med skrivande för mig idag! Puss på er!


Sega söndagen!

Igår va jag ju ut som sagt, det va roligt :) Men det va lite mindre drag än förväntat :/ Men iofs så va vi ju inte på värsta discoteket heller om man säger så :) Men det va mysigt, en kille som satt och spela live vid ett piano och sjöng :) Alla sjöng med så det va mysigt :)

Idag har vi bara legat framför tvn hela långa dagen! Ända sen klockan 12 :D

Ska fortsätta kolla nu på tv :P Vi ska se Get Smart :) Hoppas den är bra :)

Puss på er alla så länge :)


hey hey hey!!

Nu har snart en till dag i Norge gått till ända!

Idag har jag varit ledig, kollat på snön som har fallit från himlen bara :) Vi gick miste om alla snö här i går och i förrgår, men nu har vi fått hela 1-2 kanske 3 cm! :D haha, rena snökaoset här nu ;D ... NOT! :P Men skönt att det är lite ljusare på dagarna och nätterna iaf :)

Just nu ligger jag och skriver till mina trogna läsare medans de andra spelar spel i vardagsrummet och dricker sprit :P Jag spar mig tills imorgon, kom ganska nyligen hem från gymmet och bara vill ta det lugnt. det gör ingenting att jag inte är med och spelar heller, för det är jämna lag nu :) Men hade jag varit med hade ju mitt lag såklart vunnit, det vet väl alla? ;D haha :)

Imorgon, då är det premiär tur för mig på Jessheims krogar, hoppas det blir en bra kväll! Men varför skulle det inte? :) Får bara hoppas att alla skiiiit coola 18 åringar (läs 12 åringar) håller sig i skinnet så det inte blir nå jävla tjaffs, för det orkar jag fan inte med! Jag har ju varit ikring en jääävla massa småungar de senaste dagarna på mässorna, de flesta av väldigt god karaktär eller vad man ska säga. Men sen finns det ju jubelidioter till folk, som alltid..
   Nog om det, ölen är införskaffad och placerad i kylen, så imorgon vid 4 tiden korkas nog den första upp, kan knappt bärga mig nu! En kall, god öl i goda vänners lag, det är fint det! Kanske blir bad med, vem vet? :)

Hoppas ni alla har det bra, och jag vet, ni är avis för att jag får betalt för att gå på AC/DC, men vissa är ju bara bättre än andra, right? ;) Haha! Nejdå, puss på er!

Hej igen!

Nu va det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg! Förlåt! Men internet har varit heeelt sjukt, det funkar att få upp startstidan, efter typ 1 minut! Sen efter det står det still, lät sidan ladda 5 min, men det hände inte ett skit, bara felmeddelanden hela tiden.. :/ Men nu är det tillbaka! :)

Det har faktiskt varit ganska roligt på jobbet senaste dagarna, måste jag erkänna! Över förväntan med tanke på hur tråkigt det kan vara många gånger :) Vi har haft mässa för Jobb/Utbildning. Massa elever alltså! Observera, MASSA! Det va 63 bussar första dagen, och då va det mycke folk! Sen dag två.. Ja, då kom det 192 bussar!! Fulla med elever :S Shit i helvete va folk det va måste jag säga! Gick knappt att gå framåt ibland :P
... Måste ju erkänna att man fick gaaaaanska långa ögon vissa gånger :D (A)

Just ja! Nu jävlar i min lilla låda ska ni få höra! Jag ska vara vakt på AC/DC's konsert här i Norge :D:D:D:D Fatta va ballt!!! :D Hoppas jag inte får någon jävla pisstjänst som gör att jag missar allt bara! :S Ska på någon fotbollsmatch nästa helg och jobba där också :) Vi ska typ träna på evakuering :) Det kan också bli kul :P

Vad har mer hänt..?.. eeeh.. *tänka*

Ja! Jag ska ut i helgen! Sug på den :D Äntligen ÖL!!! Fyyyy fan va jag har längtat efter att få ta en kall öl :D åååh, börjar vattnas i munnen på mig nu bara jag tänker på det :D haha :D Sen det bästa av allt, jag är ledig 3 hela dagar! + att jag bara jobba ett 5 timmars pass idag :) Så jag hade tid för träning, skriva blogg och bara varva ner :) Underbart :)

Tack för alla som har kommenterat! Så roligt! :) Känns som att man är lite uppskattad på någon vänster, eller höger om man föredrar de ^^ :)

Nu ska jag klicka vidare runt på nätet! Ciiiiaaao :D

Adam

Nu är Adam på besök hos mig i Jessheim, så nu vill jag inte hålla på och sitta här och skriva :)
Vi badade jacuzzi igår (i kallsonger för er som nu ens skulle få för er att tänka nå annat!), idag har vi ätit kebab på jessheim och kollat in centrums alla sevärdheter ^^ :P

Jaja, ciao så länge :)


Heeeeeeeeello!!

Tjena tjena! Hur är läget då?! :)

Jag måste bara tacka för alla som har kommenterat! Fan, det gör ju en lite små pepp att skriva mer måste jag erkänna! :D Så fortsätt kommentera!! :)

Idag har vi haft öppning för publikum, va tydligen SUPER MYCKET folk, runt 15-20 000 besökare idag, beräknas komma lika mycket eller mer imorgon! Galet galet!! Men fan så roligt :) Känner verkligen att jag börjar att sakna att träffa kunder. Du vet, prata om allt och inget, sälja produkter, skratta och bara engagera sig helt i en person. Det är faktiskt någonting jag saknar just nu. Så det är nog inte konstigt om jag är tillbaka som frisör om en tid framöver! Eller iaf inom branchen! För jag gillar verkligen frisör, det händer mycket där, ingenting är kvar länge och det är grymt trevligt folk!

Nu ska jag ta natten igen, upp och jobba imorgon, som vanligt! Fått ihop 70 timmar den här veckan iaf :)

Ja ja, puss och kram sig va!

Weekend... Not!

Tjena hejsan!

Idag har jag fått träffat lite nytt folk som jobbar på samma ställe som mig :) Trevligt trevligt, fick skjuts hem till och med :D Kollade upp lite om han som jag åkte med, vad han hade gjort tidigare osv. Jävlar i helvete säger jag bara! Om någon vet hur en väktare ska vara är det nog han :P 40 år inom norska försvaret, Överstelöjtnant dessutom! Hela hans liv har varit utbildningar och mer utbildningar! Och där är jag, en liten dalmas som är utbildad frisör! Haha!! vilken jääävla kontrast :D

Imorgon har jag lite sovmorgon, det ska bli så skönt att slippa gå upp 5 :) Kan gå upp 7 istället! Sen jobbar jag bara ett vanligt 8½ timmes pass, underbart! Känns väldigt bra nu med tanke på foten :)

Nu snart är Sofie och Line hemma, jag ska försöka övertala dem att vi ska handla pizza eller kebab (A) Så jäävla sugen! :$ Kommit in i värsta gotte-perioden nu :P Men men, jag har ju sagt sen 2008, beach 2010 sattsar jag på :P Så det är luuuugnt :D

Ses i såsernas land! (Förhoppningsvis! :D)

Drottningen!

Ja, idag va drottningen på besök! (Med hennes enorma följe av poliser såklart!) Va ett jävla hallå runt den där kärringen måste jag säga :P 15 poliser i uniform, och gud vet hur många livvakter runt om i lokalen, undercover (lite halvt om halvt såklart.. öronsnäcka och politi bricka avslöjar ju en del :P).

Idag har jag jobbat 12 timmar, känns (som jag sagt tidigare) att det är rutin på att jobba så långa dagar nu. Imorgon jobbar jag 11 timmar, men sen, hör och häpna, så jobbar jag bara 8½! :P Jaja, nog om mitt tjat om mina timmar hit och dit nu :) Nu tjatar vi om min fot istället! :D Nu är det fan ILLA! Sträckan som tog mig 10-12 min att gå, tar mig nu 30 min! Fyyyy fan va sakta det går framåt! Hoppas det inte blir värre imorgon bara!

Kollade lite på tv och käka chips tillsammans med Line nyss, gott gottigott gott! Tur att Line vet vart gömmorna i huset finns ;D

Just ja! Måste ju bara säga att jag fan har en jävligt bra chef där jag jobbar nu! Han va så snäll och ville låna ut pengar till mig! 3000 NOK, fan va skönt, då kan man köpa mat tills lönen kommer 10 feb! Så jävla underbart, jag har ju typ 480kr kvar och då har jag fått pengar av mamma och pappa en varsin omgång :S Sjukt va fattig man är! Men jävlar va rik man kommer vara 10 feb :D Får höra positiva saker om min lön hela tiden nu :D sååå roligt! :D Den kommer bli bra bra bra bra bra bra bra!! :D IIIIH!!!! :D

Nej, fuck off and die nu allihop! ses i drömmarnas land! CiAoooooO!


Pain pain pain!

Idag har dagen bestått av smärta kort och gott. På vägen till jobbet fick jag lov att verkligen bita samman tänderna, gå in i mappen med träningsmusik, dra på volymen utav bara faaan, och gå. Men fyyy satan va ont det gjorde, och GÖR!
Nu har jag fått nå skit på utsidan av mitt vänstra ben, efter vadmuskeln, stramar, hettar och gör så ont så en pensinär med käpp och amputerat ben kan gå om mig, backandes! :S (okej, något överdrivet, men vafan ska man säga för att ni ska förstå smärtan? :P) Nog med whine nu!

Idag har dagen gått bra, den va ju kort! :P Ja, ärligt, jag tycker det är kort att jobba 10 timmar nu, jag är så van att få vara vaken säkert 3-4 timmar längre per dag så idag är det rena drömmen :P
Imorgon får vi faktiskt, hör och höpna nu! Drottningen på besök! :) Så det blir att ta på sig pen (fin) kläderna och smile rejält ;P

Två saker har varit exeptionellt (stavning?) bra idag! Nummer ett va att jag fick Extremt mycket och bra beröm för mitt system ute på riggedeck idag för mitt arrangemang med bilar och lastbilar. Så det systemet fick alla lov att följa, även de som har jobbat på plats i 2½ år :) Att det ska krävas en svensk för att få ordning på Norge alltså ;D
Nummer två var ankomsten av V8-monsteren! Det kom två motorcyklar idag, båda med en varsin V8 motor (sånna du finner i sportbilar), en av motorerna kom från en Viper!! Mumsigt ljud, jajjemäään!!! ;D Kände mig som en liten pojk när de kom ;D Den andre vet jag inte vad den hade för märke på motorn, men nog fan lät den fint den med! :D

Har precis tryckt i mig en kebab. Är ni i Norge, då MÅSTE ni smaka kebab i pita bröd, jag lovar att ni kommer att bli JÄÄÄÄVLIGT glatt överraskade! :D

Ska kika på lite tv nu, men over and out for now!

Puss och kram!

13 timmars pass avklarat och helt nytt nummer införskaffat!

Hej!

Nu har jag kommit hem efter mitt 13 timmars pass på mässan i Norge! Jävlar va skönt jag kommer sova i natt, jag är helt varm om kinderna och trött i skallen som en sne kn*** hamster! Och då jäävlar i min blåa lilla låda är man fanimej trötter!

Jag har fått nytt nummer idag! För er stackars jävlar som mot all förmodan vill ha det! (Ni har ju säkert raderat mitt nummer sen långt tillbaks!.. Svin!) numret är, 0047 (för er som inte bor i Norge då ^^) 41384032 så nu är det bara att ringa! Har du tele2 ringer vi gratis till varandra, även fast jag är i Norge, so call me! :D

Nej, nu måste jag verkligen leta mig mot sängen igen!

Puss och kram på er!

Måndag

Hej!

Idag har jag varit på ett nytt bygge (igen! är på nytt varje vecka känns det som..) det är en stoooooooor jävla mässhall som man ska gå runt i, sköta bommen för insläpp på området, kolla biljetter och en massa skit. Typ 7 a4sidor med bara namn på utställare (och det är tydligen en liten mässa nu...). Dagen va faktiskt bara tänk till att vara in intro på typ 3 timmar, men det slutade med att jag jobbade efter typ 2 timmar, och sen fick jag hoppa in extra fram till 20.00 istället för att vara hemma runt 16:00, tur att man är snäll så annat folk får vila säger jag bara!

Så börjar jag imorgon igen, 07:00 till 20:00 så ett 13 timmars pass ligger framför fötterna, med efterföljande typ 12 eller om det va 11 timmar dagen efter, och så fortsätter det i 2 veckor! nästan i sträck ^^ så jag tror inte att jag kommer att orka vara så aktiv här tyvärr :/ men någon rad kommer det komma! :)

Gårdagen förresten, gryyymt lyckat!! Shit, att en söndag med kareokebar, livemusik på förfesten och lite öl kan vara så förbannat roligt! Så långt över förväntan det bara går att komma! Va på väg att bli efterfest med, men jag hoppa ur i sista stund, orka fan inte vänta på att komma dit i den förbannade kylan som va/är!

Andra notiser: Mamma har skaffat en mail, och mailar! Dinosurierna lever alltså.. ;) hahaha ;D

Nej, puss någonstans där det känns bra! God natt och allt sånt!

Söndag i Jessheim, inte som andra söndagar.

Idag är det söndag, en lugn dag i Jessheim. Skulle man kunna tro. Ikväll är det kareoke och lite öl som gäller! Känns lite konstigt men vafan, jag har inget jobb inplanerat imorgon och inte Sofie heller för den delen så vafan, låt gå! :)
Varför vi går ut är för att Tjorven (Johannes) fyller år :) Blir nog en trevlig kväll, tydligen poppis att gå ut på söndagar här, så jag får väl se vad Jessheim har att erbjuda ;)

Skriver en rad om bravaderna imorgon! Puss och kram så länge :)

Dag utan action

Hello!

Jag måste erkänna, igår va det fan ingen action alls i min närhet! Det mest avancerade jag gjorde va väl att gå på toa och läsa Dassboken! Där ser ni nivån, låg ^^ :D
Låg och kollade in i dataskärmen hela dagen igår, men gjorde absolut inget vettigt under den tiden! Bara låg där och stirra.. Idag ska vi nog städa lite här, åka med söppler! (sopor på svenska :P) sen ska jag lämna tillbaka bilen jag fick låna av tjorven, jävlar va du har räddat mina två arbetsdagar med den! Tack som fan! Måste bjuda dig på någonting som tack nån gång! *bugar och bockar*

Jag fick faktiskt nästan 20 träffar på min sida igår (unika) :D haha, är jag så intressant?! trodde jag då rakt inte :D kul! ni tycker om att läsa om dassböcker och sega dagar ;P 

Nej, fuck off så länge! nu ska jag väcka Sofie som bara ligger och sover! 

Det nya året!

Då va man en liten liten bit in i det nya året, hela två dagar! yeeey!

Jag började mitt år med att jobba fram till klockan 7 på morgonen, va hemma vid 8, och väckt av hyresvärdens jäävla snorunge 12. Sen natten till idag va jag och jobbade igen, 22.30-07. Men jag ska fan inte klaga alltså, jag har aldrig jobbat så lite som jag har gjort på det här jobbet. Alltså, mitt arbete kräver ingenting av mig, varken fysiskt eller psykiskt. Jag har verkligen legat på en soffa de två senaste dagarna och bara kollat på film. Igår hade jag med mig min bärbara dator och kollade på film. Det är så himla lugnt på jobbet så alla som jobbar där har med sig dvd-filmer och sitter och myser i en stol tills det händer någonting. Visst, jag gick min brandvakt en gång i timmen, men that's it!
   Jag va ner och prata lite strunt med en av dem som jobba där, och det va tydligen fritt fram att gå in i kylen och äta mat med! Så där va jag, och roffa åt mig en bit chokladkaka :D Alltså, hur soft jobb är inte det?!

Nog om jobb nu..

Idag är det fredag och klockan är strax över 4. Jag undrar vad jag ska hitta på ikväll, det skulle vara skönt att bara sätta sig ner i soffan med en kall öl i handen måste jag erkänna.. :) Men i övrigt måste det bli en lugn helg för min del. Jag har ju inge pengar förns 10de februari! :/ Men då ska jag hem och hälsa på lite hade jag tänkt :) Så vill ni träffa mig då får ni höra av er i februari, och boka tid ;P
 
Orkar inte skriva mer för tillfället, men det kommer mer :)

Förresten.. Man blir ju inte lite avis på allas roliga festbilder från nyår och juldagen?... NEEEEJ DÅÅÅ!!! ^^ Jävla svin! :P

Puss på er för fan!


RSS 2.0