Skön avslutning på dagen

Nu har jag precis haft en skön avslutning på min kväll. Jag åkte förbi affären här i Jesshem och köpte mig en pizza som jag värmde tills den blev härligt frasig (nästan bränd i kanterna) och avnjöt den tillsammans med en kall öl i soffan och tv tittande! Kan det bli mycket skönare avslut på en 9½ timmes dag? Tror inte det :) (Okej, lite skönt sex efter hade ju inte skadat :D) hoho :D
Nej, nu ska jag snart sova, hoppas ni alla har det bra, jag är lite dålig på att uppdatera här, jag orkar inte just nu bara :)


HAHAHAHAHA!!!!

Vad är skillnaden på "Modig" & "Stake"?


"Modig":

-Det är att komma hem efter en tur på krogen mede polarna, bli anfallen av frun med en kvast som tillhygge , och våga säga:

-Städar du än, eller ska du ut & flyga en sväng?


"Stake":

- Det är att komma hem sent från krogen efter en kväll med polarna och lukta damparfym, rapa öl, ha läppstift på kragen och daska frun i röven och säga:

-Jaha, så var det din tur då tjockis.

Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa, den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett.


Dagen efter ringer den ena äkta maken tilld en andre;


-Det gick nog vilt till igår! Min fru kom hem UTAN trosor!

-Klaga inte... Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stod "Vi glömmer dig aldrig! Från alla medlemmarna i Metall avdelning 23"


NYTT JOBB!!!

Jag har fått nytt jobb idag!! :D:D Fått anställning som säljare på SIBA här i Jessheim! Säg grattis för fan! :D

maximal otur!

I natt körde jag hem Sara, Johannes och Johannes flickvän efter krogen. Jag började med att köra hem Sara, det gick bara bra. Men när jag nästan va hemma med Johannes och hans flickvän.. Då blir jag stannad av polisen! Det kommer tre stycken poliser mot min bil med ficklampor och lyser, vill kolla papper med mera. Och jag har INGENTING med mig! Tog ju inte med mig någonting för jag bara skulle köra hem dem snabbt och sen lägga mig! Inte tänkte jag på poliser klockan 2 på natten i lilla Jessheim direkt!
Men som tur är gick det bra!

Till skillnad från i måndags då jag fick böter för mina dubbdäck, trotts att jag hade betalt avgiften för dubbdäck och trängselavgift! Så där stog jag, 750NOK fattigare fast jag hade köpt allt jag skulle. Men jag hade glömt/förbisett att man skulle skrapa den jävla lappen! Har iaf skickat in ett klagomål på mail.. får se om jag kommer igenom med det!

Allt det här på 48 timmar, tjoho! Vad händer idag då?... :S

Renfångst!

Hej!

Nu har det varit ett tag sedan jag uppdaterade igen, jag glömmer fan bort det!

Vad har hänt då kanske ni undrar?

Jag har fyllt år för fan! :) Ska berätta mer nu!

Min födelsedag började med jobb på mässan 8-15, det va MC och gatbilsmässa så det va en riktigt rolig tillställning för mig att vara på :) Sprang runt och kollade på en massa snygga bilar! Typ Ferrari F40, några Mercor, BMWs, Audis och annat roligt trimmat och stylat ;) Sen ska man inte glömma alla hojjar som va! Fan va fina de va!

Efter jobbet så körde jag raka vägen till Jessheim för att hämta upp Andreas som skulle med till Idre och fira min födelsedag :) Resan upp går förhållandevis bra, jobbigt att ligga på norska motorvägar bara! Fan, går mellan 0-30km/h på dem! Och det som jag inte förstår är HUR det kan bli så när det är en väg RAKT FRAM! :S Norrmän säger jag bara.
   Men resan upp gick bra iaf, men man fick ju en smärre chock när man kom upp mot svenska gränsen och Idre måste jag säga! Plogvallar som har sjuukt höga och huuur mycket snö som hellst! :) Nice som fan :) Väl framme i Storsätern bjuds det på finmiddag! Ren-entrêcoté (stavning?) och potatis/lök/paprika ungnsbakade godsaker! Det tillsammans med en fetaost sås och béasås!! ;D F*tt i helvete va gott det va!!! ;D TACK SOM FAN!! :D Efter maten blev det skitsnack tillsammans med några öl och sen sängen för att orka med nästa dag.

Lördagen började ganska tidigt, runt 8-9 tiden på morgonen.. Frukost, käkade renhjärta på hårdbrömacka :D haha, den kombinationen är ganska unik right? :P Men gott som fan va det! Jag är glad att jag vågade smaka :)

Efter frukosten bar det av ner till hagen Thereses familj har på gården.. Där de har tre stycken renar! :D Jag skulle ut på renjakt med lasso! :D Tro mig, jag hade inte förväntat mig att fånga någon! Men det skulle vara kul att pröva kasta lite lasso mot dem och se om man kanske kunde ha lite lotto ;D Och runt 10 kast tog det innan jag hade fått tag i en jävel! :D Men det va ingen vacker fångst, men det va en fångad ren! Jag fick den första! :D .... men lassot hade fastnat längst ner på benet vid klöven typ! haha! så det va ingen sån snygg fångst runt huvudet eller nå :P ren lotto bara :D Men jag är stolt som fan ändå (A) :D

Sen drog vi ner på Idre och hälsade på min kusin på Idre, vi åkte vidare upp till hennes stuga och kollade på vad som hade hänt med den.. Hon hade fått vattenskador i hennes nybyggda del på stugan :/ Så jääävla tråkigt! Takpanelen hängde sluttande ner på grund av allt vatten.. På taket låg det 1-2 dm tjockt istäcke + 1 meter snö på det :S Galet mycket!



Efter det va det ilfart till Särna för att hälsa på morfar och hämta hjälm och andra skotertillbehör av mamma :) Det va roligt att träffa morfar igen, va länge sedan sist. Och det har blivit mycket värre sedan jag såg honom sist. Hans hörsel hade blivit mycket sämre och man fick lov att skriva på papper till honom vad man ville ha sagt.. men han va lika glad och trevlig som alltid iaf! :) Min idol! :) Och efter den här turen till Särna så bar det ju såklart av uppöver igen för att möta upp mamma och Ingvar som kom på skotrarna... ett bra tag senare! Så jag somna nästan i soffan medans jag väntade på dem! Men tillslut kom dem! då fikade vi lite, sen fick jag det roliga beskedet att mamma inte orkade köra hela vägen hem till Särna igen. Och jag skulle få köra skoter mellan Storsätern och Idre :D typ 4-5 mil iaf :D Och jävlar va det gick! Fan, tur att det inte hände någonting känner jag! Ringrostig som man ändå är när man åker så väldigt lite skoter på ett år! Gick mellan 60-80km/h genom skogen och efter de dåliga lederna hela vägen! Som mest va det nog 140-150! (A):D

När jag och Ingvar kom ner till Idre svängde vi in på Grillen som min kusin äger och åt lite mat :) Men vi fick lov att skynda oss eftersom vi skulle upp snabbt igen för att bada tunna!
   Vi tog med oss lite öl till tunnan och satt ute och myste i nysnön som fall över våra huvuden :) Satt väl ute tills fingrarna va helt ihopskrynklade som russin! Då gick vi in till bastun istället och satt där sista tiden av de bokade 2 timmarna.
Vi begav oss sedan in till Storsätras bar (hotellet i Storsätern..) och drack med några konstiga Stockholmare som nog va lite väl överförfriskade samt hade en liten skev självbild av hur starka och duktiga de nog egentligen va ^^ allt som vanligt med andra ord :P

Sen söndagen va dagen då vi skulle resa hemöver igen, såklart inte utan beskymmer ^^
Glömde ölen! Så vi fick lov att åka tillbaka 4,5 mil för att hämta dem, sen ta samma väg vi kom till Idre via (vilket inte var tänkt som hemväg..) och då säger Andreas att vi ska svänga höger och jag säger "Är du verkligen säker på det? För jag har för mig att vi Svängde höger höger hit, då ska vi väl svänga vänster nu?" Ja, efter 1 mil fick jag rätt iaf :D
Sen när vi närmade oss vårat mål igen, vad tror ni sker? Jo! Det blir en norsk motorväg igen! Alltså typ 30 km/h under de sista 7 milen av resan! fy faaan säger jag bara! :S


Det här va min helg i Sverige! :)
Ska skriva mer sen, men nu får det fanimej räcka för den här gången! :D


RSS 2.0