Nu är man i full gång!

Idag började träningen på riktigt för mig här nere i storstaden!
Jag har tränat 3 veckor och bara byggt upp kroppen och lederna, nu börjar riktiga hårdträningen!
Men... om det blir nå resultat till sommaren får ni se då :D haha, jag kommer inte lägga ut nå jävla spännisbilder här :D (om jag inte helt plötsligt skulle bli stolt över min kropp .. haha :D)

Så för er alla som inte börjat träna inför beach 2010, DO IT!!!

Jag ska fan kötta sönder er ändå ;) se er som 2or iaf ;)

Nu jävlar!

Haha, nu händer det grejer i huset här i STORSTAN! jag och Tobbe har skaffat oss en liten mamaguschi! (eller hur i hela jävla helvete man stavar skiten!) haahaha! Vi har tagit "Lill-killen" i huset och börjat köra som fan med honom på gymmet så han kan stå stolt på beachen i sommar :D haha, så rolgt att man bara kan säga åt honom exakt vad han ska äta och göra så gör han det! :D UNDERBART! Maktmissbruk: CHECK! :D

Vi tog lite förebidler på honom igår, så nu är det bara att vänta och se :P Ska försöka få i lillgrappen 250g protein om dagen :P det kommer nog bli en jäääävla utmaning :P haha

Nu poppas det: Azax Syndrom - Cutting Edge Science (för er som känner mig går väl kommentaren om låten "NOOOO  SHIT!!!!!!! /%#"/(=#"%( den spelar du fan HELATIDEN!!!") haha :D

And YES I DO!!!! ;D

Ikväll hoppas jag på att det blir lite jobb på Garbo, men det blir nog inte förns imorgon eller kanske någon annan vecka tyvärr ;/ sugen som fan på att bara träffa lite nytt folk!
Ska stå i garderoben där och bara flumma runt med alla fulla jävlar! ;D Haha :D

En till till samlingen, tyvärr kanske inte det bästa minnet den medför vid första tanke.

Ja, som jag skrev i tidigare inlägg skulle jag göra en "memorial-tatto" för min vän Andreas "Totte" som gick bort här i helgen. Jag är en man av mitt ord och nu sitter hans namn för evigt på min vrist. Tidigare på samma vrist tattuerade jag mig. För fösta gången. Och det var tillsammans med denne man som idag inte infinner sig vid min sida längre. Jag stod vid hans sida när han gjorde sin. Så nu är min nedre del av höger ben "fulländat" med min första och sista tattoo med min vän...

Annars, förutom den här jävla skiten så går livet faktiskt jävligt bra. Jag hoppas Totte är med mig någonstans här ikring och håller koll på mig. Oavsett vad det gäller, kärlek eller hat. Spelar ingen roll.
Jobbet går skit bra och det känns som jag har ett riktigt drömjobb verkligen! Jag är bara ledsen över att jag inte får ha kvar de kunderna jag har idag. Dem verkar urgulliga!

Tack för mig idag!

Totte min vän!

För fan Totte! Du va ju nyss med mig ner hit till Stockholm, vi garva fan hela vägen ner och hem tillsammans! Vi gick på bio och du bara somna helatiden till den så man fick lov att väcka dig.. Vi bar din säng upp för trapen i erat nya hus.. Och så får man det här meddelandet! :'( Fy faaaan! helvete! #(%()=#"%=()"#% Rest in peace dude.. Du har ett minne På min kropp för evigt, ditt namn skall bäras stolt av mig.

Du kommer att pryda min kropp med ditt namn så att alla kan se.

Fy fan va underbart!

Nu jävlar är det fan fason på livhelvetet igen!

Jag har nytt jobb och det går fan skitbra! Har ju iofs bara jobbat en vecka, men vem fan bryr sig?! Jag tycker det är förbannat jävla roligt och jag skulle kunna jobba med det tills jag dör, så som det känns nu!

Sen har jag kommit igång med mitt årslånga löfte om att kunna gå på beachen 2010 utan att skämmas, och det går fan med stormsteg fram! Imorgon är det tillbaka till gymmet! Skulle kunna varit där nu om det inte hade varit för att jag blivit lite sjuk! men imorgon vaknar jag pigg och kry! Peppar peppar!

Förresten, artist tipps för stunden. Daughtry. Alla låtar är fan bra, så det är bara att åka in på Spotifykontot och k*ulla sönder öronen med lite lagomt för högt på högtalarna!

Sommaren 2010 kommer vara underbar, jag kommer att åka till BOOM festival tillsammans med min darling Adam! amoraki.blogg.se om någon vill läsa hans underhållande jävla blogg! :D

Puss i tarmen på er alla! Vet att ni gillar en liten slick där bak!

Hej hej!

RSS 2.0