2009

Nu är det bara timmar kvar tills man ska hålla på att vänja om sig vid att skriva 2009 istället för 2008 i anteckningarna. Fan va fint! Ett år närmre pensionen! ;)

Jag måste bara säga förlåt till alla som har skrivit snälla jul-sms och nu nyårs-sms, jag har fan inte råd att hålla på att svara på alla sms här ifrån Norge :/ Det kostar mig 3kr per sms och det är lite för dyrt tycker jag :/ Så till alla er som är så jävla gulliga att skriva, TACK!! Och god fortsättning och ett gått nytt jävla år för fan!! :D

Min dag igår blev ett enda långt marathon av Prison Break, jävlar va bra serie det är alltså, helt sjukt! Plöjde mig igenom 10 avsnitt på raken igår, sluta kolla 20 över 5 på morgonen :P Nu är det bara att vänta på att fler avsnitt släpps :) Men jag hoppas verkligen att de slutar efter den här säsongen, annars blir det för jävla utdraget!

Man kanske ska göra en såndär lista som alla gör om det gångna året!

Jag har: Köpt mig en lägenhet, avslutat min firma, flyttat till Norge, bytt yrke till väktare från frisör, varit på rave med Adam, rivit två lägenheter, varit på en jäävla massa roliga fester, blivit hyresvärd, fyllt år (no shit?^^), köpt en ny laptop... med mera med mera!
   Fan va svårt det är att komma på saker att skriva in i en såndär lista, man borde ju egentligen göra som man gör nu (men hur länge till?) föra en dagbok på vad man verkligen gör. Det är nog mycket mycket som försvinner i mängden tyvärr. Och det är fan bara det positiva man ska rabbla upp i en såndär lista också tycker jag. För negativa saker är ju negativa av en anledning. Att man inte gillar det som händer. Men man kan ju faktiskt ta lärdom utav det dåliga och vända det till någonting positivt, inte det enklaste men med tiden går det.

Mitt 2009 skall kantras av massa roliga upplevelser, det har jag bestämt. Det skall resas, skrattas och upplevas en massa roliga saker under mitt 2009. Det blir upplevelsernas år! punkt slut!

Får se om det kommer lite mer text in på den här bloggen det här året. Annars ses vi nästa!

Puss och kram till er alla!

Men massa extra kärlek till min älskade mamma som inte fått sett mig under jul eller nyår! Älskar dig mamma! (K)

 


Dag två av mitt "nya" liv!

Ha! Det här trodde ni inte va? En uppdatering idag också! wooho!

Idag har jag sovit fram till halv två på eftermiddagen, bara för att preppa inför imorgon, The Big Day! so to say. Jag jobbar nämligen imorgon mellan 22.30-07.00 på ett sykehjem i Enbakk. Kul att det finns lite folk där iaf, jag är ju van att vara helt ensam i 12 timmar på mitt andra bygge. Så det här kan fan bli bra! + att det inte är ett 12 timmars pass!

Va iväg till gymmet idag här i Jessheim, det va faktiskt helt okej. Men jag saknar verkligen mitt gamla gym i Sandakker! Där va det massa Rocky/Rambo posters på väggarna (Min all time hero), Arnold Schwartzenegger och alla de där stora old school byggarna. Det va stämning det! Och tillråga på det så va alla saker gamla, härligt inslitna! Underbart! Sen får man ju inte glömma de som jobba där. Ägaren (mannen) han är tävlingssyrkelyftare och Frun (ägare #2) är dietist. Sen har de en gubbe 50+ där.. Han, den jävla fyrkanten. Han har vunnit VM i bodybuildning, EM, NM, och nu sist så vann han bodybuildning veteranklassen. Tror ni man blev pepp där eller?! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ja! Vill tillbaka :/ 
Gymmet jag är på nu är ju.. Ja.. Som alla andra gym som finns runt om, nya maskiner som knappt gör det de ska, massor massor massor med cyklar och sånt. Helt sjukt mycket. Sen är det ingen som helst känsla i gymmet. Det är liksom... grått? det är en bra beskrivelse på hur fan det är. Inte bra, inte heller dåligt. Bara svenskt.. Lagomt alltså ^^

Resten av dagen kommer jag bara ligga framför Discovery (som är den absoult mest prisvärda kanalen man kan få in i sin tv!). Ska se om jag kan laga lite mat också, vore ju bra om man hade en liten matlåda att ta med sig imorgon. För här i Norge finns det fan inte färdiga rätter som det gör i Sverige. Du har kanske 6-7 olika att välja på. Sen är det bara panpizzor och gorbys. Hela jävla frysdiskarna är fulla av det!

Får se om jag kanske skriver en rad till ikväll, annars får ni hållas till godo med det här!

Ciao!


Då var man fast i bloggträsket tillslut!

Som rubriken tydligt avslöjar har jag fastnat här tillslut! Även fast jag sa till mig själv att jag Inte skulle fastna i bloggträsket! Men jag har en bra anledning att ha fastnat här iaf. Jag tänkte jag skulle hålla min kära mor hemma i Sverige uppdaterad på vad jag gör i Norge! :) Fast hon kommer nog läsa en massa som hon inte egentligen inte borde också... Mamma, du läser ju antagligen det här nu, bli inte allt för ledsen om jag skriver massa fula ord och annat tjaffs! :D Du får se dig som en kompis istället, inte min mamma när du är här :D

Hej till alla ni som läser! Jag tänkte att jag skulle göra en allmän uppdatering av mitt liv till er som inte har så stor koll på mig längre!  :)

För er som inte visste det bor jag i Norge nu för tiden, närmare bestämt i Jessheim. Där bor jag tillsammans med Sofie "Sorre" Jonsson, vi gick i samma klass 7-9an. Och sen med Line "Norrbaggen" <något jätte norskt efternamn> som jag inte alls vet vem det är.. än i alla fall! Trevlig är hon i alla fall :)
   I norge jobbar jag som väktare åt G4S, mina arbetsupgifter är ganska begränsade för tillfället. Till sommaren kommer jag nog att hålla koll på fulla människor vid alla möjliga evenemang runt i Oslo. Sen kommer jag eventuellt söka ut till Gardemoen (flygplatsen i Norge för er som inte är så allmänbildade :D) för att hålla koll på alla galna självmordsbombare och smugglare! :)

Innan jag flyttade till Norge jobbade jag som frisör i Falun där jag hade min egna stol (jag var egen småföretagare). Det gick jätte bra för mig där, men jag kände att jag ville pröva någonting nytt ett tag. Men jag ska erkänna att jag saknar mina kollegor nå enormt! Jag har inte haft så roligt som jag hade på 90grader på någon arbetsplats! Stor credd till er på 90grader! Jag kommer hem och hälsar på framöver! :) Jag kommer nog med största sannolikhet bli frisör igen, efter jag har sugit ut norrmännen på lite pengar och rest lite! ;) Det är hela planen med att vara i Norge faktiskt..

Nu i juletider har jag bara jobbat, jag fick iaf en reflexanka av Sofie :P Det va den enda julklappen jag hade att öppna under julafton :P Trodde inte jag skulle ha någon, men så fick jag ändå en liten en av Sofie :) Gulligt gjort! :) Och inget nyårsfirande blir det för min del heller! Jag kommer att jobba 22.30-07.00 natten till 1/1 och sen 22.30-07.00 natten till 2/1 :) Det blir mitt nyår! :D Kommer vara på ett sjukhus, börjar det brinna ska jag hjälpa till att bära ut folk ^^ det va den beskrivningen jag fick! Och att jag varje timme ska gå en brandrunda. Men det är ju bara dryga 8 timmars jobb så det är busenkelt :) Jobbade ju 19 timmar i sträck första och efter det gick jag på mina 12 timmars pass (00-12) ett par dagar :)  dagen så 8 timmar blir rena lekstugan :) 

Nu får det här vara nog! Det är ju mitt första inlägg! Vet ju inte ens hur fan man byter utseende på sidan än! Och förresten, tro inte att det kommer att bli så här långa och "bra" inlägg framöver, jag kommer nog att tröttna ur ganska snabbt :P

Men puss och kram så länge va! ciao! 

RSS 2.0